Θεραπείες προσώπου

Αντιμετωπίστε το βακτήριο της ακμής χωρίς φάρμακα με τη δύναμη του plasma-shower. Ορατά αποτελέσματα από την  πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που εστιάζει στην μείωση της έκκρισης του σμήγματος, στα μαύρα στίγματα και τους διεσταλμένους πόρους.
Η πιο αποτελεσματική διαδικασία απολέπισης προσώπου για ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
Η απόλυτη μέθοδος αντιγήρανσης και θρέψης του δέρματος που δρα στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τους επιδιορθωτικούς και αναγεννητικούς μηχανισμούς της.
Εξειδικευμένα peelings ικανά να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προκαλούνται στο δέρμα από την γήρανση και από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες, χαλάρωση, ακμή και ουλές.
Είναι τεχνολογία που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει της ρυτίδες.
Η μεσοθεραπεία είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης της επιδερμίδας, μέσω επιφανειακής έγχυσης ουσιών και βιταμινών.
Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα από το εξωτερικό δέρμα, η θεραπεία HIFU δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.
Είναι μία 100% φυσική θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα για τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια.
Με τη νέα τεχνολογία dermapen μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό σας.
Γυρίστε τον χρόνο πίσω έως και 10 χρόνια με την μοναδική επιστημονικά αποδεδειγμένη με μελέτες θεραπεία, για την περιοχή των ματιών.
Προηγμένη μέθοδος κρυοθεραπείας, γρήγορη ανώδυνη με θεαματικά αποτελέσματα
Κρυοθεραπεία για αντιγήρανση, αναζωογόνηση, ενυδάτωση και ισχυρή τόνωση του προσώπου, με τη βοήθεια του διοξείδιου του άνθρακα το οποίο εγχύεται με υψηλή πίεση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
Άμεσα αποτελέσματα αναδόμησης, βαθιά ανόρθωση και ογκομετρική σύσφιξη χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης. Δίνει άριστα αποτελέσματα σε υπερμελαγχρώσεις, μέλασμα, ρυτίδες, σημάδια ακμής και ραγάδες και μειώνει τη διάμετρο των πόρων. Ιδανική θεραπεία για να αποκτήσετε ένα ανθεκτικό υγιές σφιχτό δέρμα εκ των έσω. Ορατά αποτελέσματα στην πρώτη συνεδρία  σε πρόσωπο και σώμα ακόμη και σε γηρασμένα και ταλαιπωρημένα δέρματα.
Αντιγήρανση, σύσφιξη, ενυδάτωση και ανανέωση στις πολύ ευαίσθητες περιοχές λαιμού και ντεκολτέ.