Σχετικά με εμάς

Ινστιτούτο αισθητικής Zin Zen Spa - Zin Ζen Spa
Ινστιτούτο αισθητικής Zin Zen Spa

Σχετικά με εμάς


Στο Zin Zen Spa, πιστεύουμε στη δύναμη της υγείας του δέρματος καθώς αυτό αντανακλά τη φροντίδα που προσφέρουμε στον εαυτό μας. Πιστεύουμε πως η προσωπική περιποίηση, θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς δηλώνει τη συσχέτιση που αναπτύσσουμε με τον εαυτό μας. Προάγουμε την υγεία του δέρματος με εξατομικευμένες θεραπείες που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συνδυάζουμε την επιστήμη με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της ομορφιάς και επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρέχουμε ολιστικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας με κύριο γνώμονα τη δερματική υγεία σε ένα χώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης.


Φιλοσοφία


Στο Zin Zen Spa, έχουμε μάθει να μεγαλώνουμε όμορφα διατηρώντας αναλλοίωτο το δέρμα μας. Χρησιμοποιούμε επαναστατικά προϊόντα, βασισμένα στην επιστήμη της κοσμετολογίας και δερματολογίας τα οποία δοκιμάζουμε πρώτα εμείς. Δίνουμε προτεραιότητα στον καθαρισμό και την απολύμανση του χώρου μας, ώστε να διασφαλίσουμε το επίπεδο υπηρεσιών ομορφιάς που προσφέρουμε.


Ανανεώνουμε τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος. Πιστεύουμε πως η διαδικασία προσωπικής περιποίησης, πρέπει να είναι προσιτή σε όλους και για αυτό το λόγο εξισορροπούμε το κόστος των θεραπειών μας.


Βασιζόμαστε πάντα στη σωστή διάγνωση, ώστε να προτείνουμε τις κατάλληλες θεραπείες ή και να εξατομικεύσουμε ανάλογα με τις ανάγκες. Βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, σε έναν ήσυχο και αναζωογονητικό χώρο για να προσφέρουμε θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας με ασφάλεια και συνέπεια.