Σύσφιξη σώματος

 

Η χαλάρωση του δέρματος προκαλείται κυρίως από την απώλεια ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ουσίες του δέρματος απαραίτητες για την σφριγηλότητα του.

Όσο μειώνεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη του δέρματος επηρεάζεται η τονικότητα του, χάνεται η ελαστικότητά του και εμφανίζονται οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Το δέρμα "κρεμάει", δηλαδή χαλαρώνει και από την αυξομείωση του βάρους του σώματος. 

Η χαλάρωση του δέρματος αρχίζει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, συνήθως μετά την ηλικία των 38 ετών. Όμως σήμερα ένεκα του τρόπου ζωής μας η πρόωρη γήρανση είναι και αυτή σημάδι των καιρών που ζούμε!
Οι κύριες αιτίες της πρόωρης γήρανσης του δέρματος είναι η αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η υπερβολική χρήση του SOLARIUM, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το στρές και φυσικά τα προϊόντα περιποίησης που περιέχουν χημικά συντηρητικά(Parabens)και άλλα επιβλαβή συστατικά.
Παράλληλα με την χαλάρωση του δέρματος έχουμε και χαλάρωση των μυών, κάτω από το δέρμα. Η μυϊκή χαλάρωση συμπαρασύρει το δέρμα και έχουμε και την δερματική χαλάρωση. Ειδικά στο πρόσωπο και λαιμό αλλάζει το "οβάλ" του προσώπου, εμφανίζονται οι ρινοπαρειακές αύλακες (βαθιές ρυτίδες) δίπλα στην μύτη και στις γωνίες του στόματος.

Οι θεραπείες σύσφιξης που εφαρμόζουμε , έχουν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ραδιοσυχνότητες - rf - Σύσφιξη σώματος
Απόλυτη σύσφιξη δέρματος με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία..
Ultratone-Ηλεκτροθεραπεία - Σύσφιξη σώματος
Ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται με την τοποθέτηση ειδικών pads στην έκφυση και την κατάφυση των μυών..
Μεσοθεραπεία σύσφιξης - Σύσφιξη σώματος
Εφαρμόζεται τοπικά για απόλυτη επιδερμική σύσφιξη...
shock wave therapy - Σύσφιξη σώματος
Shock wave therapy

Είναι μία από της τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας στις μη επεμβατικές θεραπείες, που προτιμάται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών για την βελτίωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.
Τα αποτελέσματα της βασίζονται στα κρουστικά κύμματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύσει στους βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.


Που μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία?
– Χέρια
– Κοιλιά
– Μηροί
– Γόνατα
– Γάμπες