Σύσφιξη προσώπου

Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στην αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με τη μυϊκή ατονία και προκαλείται από τη γήρανση και την οξείδωση της επιδερμίδας. Η γήρανση της επιδερμίδας χωρίζεται σε ενδογενή και εξωγενή:
Ενδογενής γήρανση είναι βιολογική γήρανση +- 20% και θεωρείται η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου. Εξωγενής γήρανση είναι η φωτογήρανση +- 80% που προκαλείται από περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η κακή διατροφή, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι χημικές ουσίες, τα απορρυπαντικά και η κακοποίηση της επιδερμίδας.

Οι παραπάνω παράγοντες προκαλούν οξείδωση του δέρματος δηλαδή κάποιο είδος αλλαγής στο κύτταρο 1-3% και την δημιουργία των ελευθέρων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι κατεστραμμένα κύτταρα που μπορεί να είναι προβληματικά επειδή πρόκειται για μόρια με άσυζευκτο υψηλά ενεργό ηλεκτρόνιο. Το αποτέλεσμα είναι να ξεκινούν μια καταστρεπτικά ενεργή αλυσίδα προκαλώντας βλάβη σε κυτταρικές δομές μεγάλης σημασίας όπως οι πρωτεΐνες και το DNA.
Σήμερα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς όμως να απαιτείται ο χρόνος αποθεραπείας που απαιτεί μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.
Ραδιοσυχνότητες - rf - Σύσφιξη προσώπου

Οι Ραδιοσυχνότητες αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον στην Αισθητική για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος.

Μικρορεύματα - Σύσφιξη προσώπου

Πρόκειται για ρεύματα “νέας γενιάς”, όπως ονομάζονται, που διακρίνονται για τη χαμηλή τους ένταση και την υψηλή τους συχνότητα.

Μεσοθεραπεία - Σύσφιξη προσώπου

Η θεραπεία αναζωογόνησης αναζωογονεί και ενυδατώνει βαθιά τα κουρασμένα και θαμπά χωρίς λάμψη δέρματα.

Caviar Power lifting - Σύσφιξη προσώπου
Απολαύστε μία ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, Caviar Power Lifting για άμεση αποκατάσταση της υγρασίας, τόνωση, λείανση των ρυτίδων και επαναφορά της νεανικής όψης της επιδερμίδας.