Προϊόντα

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς για την περιποίησή σας με μέγιστα αποτελέσματα.
Nimue - Zin Zen Spa
Nimue
Η σειρά προϊόντων της Nimue πρωταρχικά αναπτύχθηκε το 1994, απευθυνόμενη στον ιατρικό κλάδο για εφαρμογή πριν και μετά από ιατρικές επεμβάσεις. Η Nimue έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία για τις καινοτόμες φόρμουλες και την προηγμένη της τεχνολογία που βασίζεται σε ένα αποτελεσματικό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών με επιστημονικά διαπιστευμένα συστήματα μεταφορά δραστικών ουσιών.
Sothys

 

Γαλλικά επαγγελματικά προϊόντα SOTHYS περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιποίησης για πρόσωπο και σώμα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Διατίθενται αποκλειστικά μέσα από επιλεγμένα κέντρα αισθητικής και SPA. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που κατοχυρώνουν τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής τους (ISO 9001, GMP, AFSSAPS, OHSAS, ECOCERT για την οργανική σειρά ) ,και περιλαμβάνουν προϊόντα καθημερινής φροντίδας ,αλλά εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου και σώματος που εφαρμόζονται σε εξουσιοδοτημένους επαγγελματικούς χώρους.

Heliocare - Zin Zen Spa
Heliocare

Τα προϊόντα Heliocare είναι αντηλιακά νέας γενιάς, αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας της διεθνούς εταιρείας IFC – πρωτοπόρου στον τομέα της βιο-δερματολογίας, σε συνεργασία με το Harvard Medical School. Αντηλιακά με κλινικές προδιαγραφές, ενεργή φωτοπροστασία και επανορθωτική δράση.

Exuviance

 

Τα Exuviance με διπλή σύνθεση που περιλαμβάνει Alpha Hydroxy Acids (AHA) και Poly Hydroxy Acids (PHA) (όπως η Gluconolactone, η Glucoheptonolactone, το Lactobionic Acid) λειτουργούν με 2 τρόπους: ομαλοποιούν τη δομή και τη λειτουργία του δερματικού φραγμού έτσι ώστε να μπορεί να συγκρατεί την υγρασία του, ενώ ταυτόχρονα, ενυδατώνουν το δέρμα τοπικά μέσω των υγραντικών τους ιδιοτήτων (τα PHAs έχουν ακόμη πιο υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και την ιδιότητα να συγκρατούν επάνω στο δέρμα ακόμη περισσότερο νερό ). Επιπλέον, τα ΑΗΑs – PHAs αυξάνουν με φυσιολογικό τρόπο το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, φέρνοντας στην επιφάνεια νέα, ενυδατωμένα κύτταρα.

Oxyenergy Paris - Zin Zen Spa
Oxyenergy Paris

 

Δημιουργούμε την δική σας κρέμα με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις!
Κάθε άτομο έχει διαφορετικά γονίδια και διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετικό τύπο δέρματος και διαφορετικά προβλήματα. Ένα καλλυντικό ταιριάζει σε μόλις 5 έως 10% των γυναικών.
Η Oxynergy Paris, μέσα από 11 πανίσχυρους ορούς με τα ισχυρότερα, τελευταίας τεχνολογίας, ενεργά συστατικά δημιουργεί μια κρέμα για τις ανάγκες του δικού σου δέρματος. Έτσι μπορείς μόνο με ένα προϊόν να διορθώσεις όλες τις ατέλειες και να δεις το δέρμα σου όπως πραγματικά το ονειρευόσουν.
Γιατί, κάθε γυναικά είναι μοναδική και κάθε ομορφιά διαφορετική!
Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Oxynergy Paris για android και βρες την σύνθεση για την δική σου, προσωπική κρέμα: Oxynergy Paris App .

Md ceuticals
Η εταιρία md:ceuticals έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα φαρμακευτικών και δερματολογικών χημικών πίλινγκ, που διορθώνουν τα κύρια σημάδια της γήρανσης όπως φωτογήρανση, θαμπή επιδερμίδα, επιφανειακές ουλές, καθώς και οι δυσχρωμίες.
Fusion mesotherapy - Zin Zen Spa
Fusion mesotherapy

 

Η Fusion Mesotherapy είναι μια εταιρεία αιχμής σε επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής συνεργαζόμενη στενά με διάφορους αισθητικούς και ιατρικούς τομείς: δερματολογία, πλαστική χειρουργική, αισθητική ιατρική, αντιγηραντική ιατρική, αθλητική ιατρική. Στόχος της είναι η δημιουργία νέας τεχνολογίας επαγγελματικές μη επεμβατικές θεραπείες που θα συμβάλουν στην υγεία και την ομορφιά.

Παράγει προϊόντα μεσοθεραπείας, συσκευές μεσοθεραπείας, fractional συσκευές μεσοθεραπείας, προϊόντα φροντίδας δέρματος και fillers υψηλών προδιαγραφών. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι πελάτες χαίρονται τις εξελιγμένες θεραπείες που προσφέρουν τέλειες γραμμές στο σώμα και ένα λαμπερό δέρμα.

Dalton

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των θαλάσσιων καλλυντικών, η DALTON μένει πιστή στο μότο της "Θάλασσα η ομορφιά του δέρματός σας". Αυτό σημαίνει ότι συνδυάζει την παράδοση και την εμπειρία με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις και τη φυσική αποτελεσματικότητα.

Priori md - Zin Zen Spa
Priori md

 

H Priori παρουσιάζει την πρώτη και μοναδική 100% φυσική σειρά Minerals με το ισχυρότερο μίγμα αντιοξειδωτικών Tx- botanical complex,Priori md clinical minerals.
Τα priori md παρέχουν τριπλή προστασία στο δέρμα:
•Μέγιστη αντιγηραντική δράση με θεαματικά αποτελέσματα σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες και μελαγχρωματικές βλάβες
•Προστασία από την UV ακτινοβολία με δείκτη προστασίας 27+
•Άψογη ,ανθεκτική, 100% φυσική μάτ κάλυψη.

Dermagenetic - Zin Zen Spa
Dermagenetic
Η μεταμόρφωση του δέρματος ξεκινά με την υγεία του δέρματος. Κάθε κύτταρο έχει τους δικούς του μηχανισμούς για την αποκατάσταση των ζημιών που δημιουργούνται από εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες, αλλά αυτή η ικανότητα γενετικά διαφέρει από άτομο σε άτομο. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1990 η επιστημονική ομάδα εργάζεται πάνω σ' αυτούς τους παράγοντες προσπαθώντας να αναπτύξει προϊόντα για κάθε εξατομικευμένο πρόβλημα, για κάθε άτομο ξεχωριστά.
Δημιουργούμε φόρμουλες που δρουν συνεργαστικά με τις αυτόλογες δυνατότητες των κυττάρων του δέρματος για να διορθώνουν τις κυτταρικές βλάβες που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου (γήρανση του δέρματος).