Καθαρισμός προσώπου

Πολύ συχνά οι γυναίκες προβληματίζονται σχετικά με το καθαρισμό προσώπου, κυρίως γιατί φοβούνται ότι το δέρμα τους θα υποστεί τυχόν βλάβη.

Ένας επαγγελματίας αισθητικός που γνωρίζει καλά την τεχνική του καθαρισμού και εργάζεται κάτω από τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής, δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα, αλλά αντιθέτως βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του. Σε περίπτωση που ο καθαρισμός προσώπου δεν γίνεται συστηματικά, το δέρμα θα απολέσει τα προσωρινά οφέλη που απόκτησε και θα επανέλθει σιγά σιγά στην αρχική του κατάσταση.

Το πρώτο και βασικό επίτευγμα ενός καθαρισμού είναι η καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος. Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος, η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, εγκλωβισμένο μέσα στους πόρους μας, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή.

Ο στόχος είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να τη συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση.

Με το βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών.

Καθαρισμός με ατμό - Καθαρισμός προσώπου
Ο καθαρισμός του προσώπου με ατμό είναι μία διαδικασία που βοηθά στην απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος, στην εξάλειψη των ανοιχτών φαγέσωρων (μαύρα στίγματα), επιτυγχάνοντας πιο λεία επιδερμίδα και πιο ομοιογενούς υφής ποιότητα δέρματος.
Καθαρισμός με σπάτουλα υπέρηχων - Καθαρισμός προσώπου
Η σπάτουλα υπερήχων είναι μια συσκευή αναζωογόνησης και ανανέωσης του προσώπου.
Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια - Καθαρισμός προσώπου

Ο πιο σύγχρονος καθαρισμός προσώπου!