Αποτρίχωση

Αποτρίχωση είναι η τεχνική μείωσης του μήκους των τριχών η της ολικής αφαίρεσης τους και μπορεί να είναι προσωρινή ή ακόμα και μόνιμη. Η αυξημένη τριχοφυΐα μπορεί να διακριθεί σε υπερτρίχωση που επηρεάζει γυναίκες και άνδρες και χαρακτηρίζεται από αυξημένο αριθμό τριχών σε περιοχές με φυσιολογική τριχοφυΐα (π.χ. περισσότερες τρίχες από το φυσιολογικό στο θώρακα ενός άνδρα ή περισσότερες τρίχες από το φυσιολογικό στις γάμπες μιας γυναίκας) και τον δασυτριχισμό που αφορά μόνο τις γυναίκες και έχει τα χαρακτηριστικά και κατανομή της ανδρικής τριχοφυΐας. Παρουσία δηλ. τριχών σε μέρη του σώματος που είναι φυσιολογικά άτριχα, όπως το άνω χείλος, οι παρειές, το πηγούνι, η μέση γραμμή του στήθους, οι μαστοί, το υπογάστριο, η ράχη, οι γλουτοί και οι έσω επιφάνεια των μηρών. Η ανάπτυξη αυτών των τριχών είναι παθολογική (κληρονομικότητα, ενδοκρινολογικές διαταραχές, νοσήματα των ωοθηκών, φάρμακα) και επηρεάζεται από τα ανδρογόνα.
Laser αποτρίχωση - Αποτρίχωση

Ανώδυνη γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση για γυναίκες και άνδρες.

Ipl αποτρίχωση - Αποτρίχωση

Χρησιμοποιεί παλμικό φως για να καταστρέψει τον τριχικό θύλακα.

Ριζική αποτρίχωση - Αποτρίχωση

Η θεραπεία για ριζική αποτρίχωση έχει μόνιμα αποτελέσματα

Η θεραπεία για ριζική αποτρίχωση έχει μόνιμα αποτελέσματα. Ιδανική για μικρές περιοχές προσώπου και σώματος. Με την μέθοδο της θερμόλυσης διοχετεύουμε μέσω μιας πολύ μικρής βελόνας, ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας. Η ρίζα της τρίχας καταστρέφεται και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Χρησιμοποιείται συνήθως στο πρόσωπο και σε μικρές περιοχές. Είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για ξανθές και λευκές τρίχες.

 

Ενζυμική αποτρίχωση - Αποτρίχωση

Ονομάζεται και βιολογική αποτρίχωση.

Αποτρίχωση με κερί - Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια προσωρινή, αλλά άμεση και αποτελεσματική μέθοδος.

Με κλωστή - Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με κλωστή είναι μια μέθοδος που ενδείκνυται για την περιοχή των φρυδιών και του άνω χείλους και έχει κάποια θετικά στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε.