Άνδρας

Σήμερα ο άνδρας περιποιείται όλο και περισσότερο τον εαυτό του και αρχίζει να ενδιαφέρεται για το πως θα αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το έντονο stress, η ηλιακή ακτινοβολία UVA - UVB, οι κλιματολογικές συνθήκες, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το αλκοόλ και έλλειψη φροντίδας έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά.

Υπάρχουν εξειδικευμένα πρωτόκολλα ανδρικών σειρών καλλυντικών για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος ξεχωριστά όπου έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του δέρματος ακόμα και να προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και για το σπίτι. Τα αρώματά τους είναι "ανδρικά, απαλλαγμένα από κάθε λιπαρότητα. Περιέχουν καταπραϋντικά συστατικά για να αποφύγουμε τους ερεθισμούς και τις μολύνσεις, καθώς και προϊόντα ενυδατικής περιποίησης.

Για τον περιορισμό των ρυτίδων, επιλέγουμε κύτταρορυθμιστικά πρωτοκόλλα με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, πεπτίδια, ρετινόλη, συστατικά που επιβραδύνουν την γήρανση. Η περιποίηση για έναν άνδρα καλό είναι να ξεκινάει με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου, όπου μπορούν να κάνουν νεαρά αγόρια, από την αρχή της εφηβείας, όταν ξεκινάει η έξαρση της λιπαρότητας και τα μαύρα στίγματα, και έως άντρες μεγάλης ηλικίας, που συχνά παρουσιάζουν μεγάλους φαγέσωρες ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης και γύρω από τα μάτια.
Ακόμα μπορούν να αντιμετωπίσουν λεπτές-βαθιές ρυτίδες, μελαγχρωματικές βλάβες, ξηρότητα, ροδόχρους ακμή, χαλάρωση, διπλοσάγονο, και την αφυδάτωση της επιδερμίδας.

 

Καθαρισμός προσώπου / πλάτης - Άνδρας

Κλασσικός καθαρισμός προσώπου με ατμό και καθαρισμός πλάτης

Ανδρική αποτρίχωση - Άνδρας
Αποτρίχωση αυτιά, μύτη, πρόσωπο, σβέρκος, ώμους πλάτη, μέση, πόδια, χέρια.
Αποτρίχωση Laser πόδια - Άνδρας
6 συνεδίες laser σε ολόκληρη την περιοχή των ποδιών
Θεραπείες προσώπου - Άνδρας

Θεραπείες προσώπου,ρυτίδες,ουλές,πανάδες,ανάπλαση,αντιγήρανση.

Θεραπείες ματιών, μαύροι κύκλοι ,ρυτίδες,σακούλες,πτώση βλεφάρου.

Τριχόπτωση - Άνδρας

HAIR 3 MATRIX Θεραπεία με microneedling που εξασφαλίζει τριχοφυΐα!

Διπλοσάγονο - Άνδρας

Το διπλοσάγονο συνήθως εμφανίζεται μετά την ηλικία των 30 ετών ως αποτέλεσμα αποτέλεσμα χαλάρωσης των ιστών ή συσσώρευσης λίπους.

Σύσφιξη προσώπου - Άνδρας
Ανακτήσετε την ελαστικότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας.
Αδυνάτισμα -Τοπικό πάχος - Άνδρας
Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος σε - κοιλία, μέση, πλάτη με την πιο αποτελεσματική και αναίμακτη μέθοδο.
Σύσφιξη σώματος - Άνδρας
Σύσφιξη σώματος - κοιλία, προσαγωγούς, μπράτσα ή χέρια
Μασάζ αυχένα θεραπευτικό - Άνδρας

Ένα μασάζ αφιερωμένο στα ειδικά προβλήματα που συσσωρεύονται στην περιοχή της πλάτης και του αυχένα..

Ρεφλεξολογία - Άνδρας

Η Ρεφλεξολογία είναι μια εναλλακτική και συμπληρωματική μέθοδος στην οποία χρησιμοποιούμε πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία των χέρια και των ποδιών..

Πίλινγκ - Άνδρας

Μείγμα από θαλάσσιο αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα και αιθέρια έλαια, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το σώμα και αναδεικνύει ένα δέρμα πιο φωτεινό, λείο και μαλακό.

Massage - Άνδρας

Χαλαρωτικό, anti-stress μασάζ..