Ανάπλαση προσώπου

Αποκτήστε πάλι τη χαμένη νεανική όψη στο δέρμα σας και σβήστε τα σημάδια του χρόνου. Με τον όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή νέου δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την επιδιόρθωση φθορών και ατελειών που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Οι θεραπείες για την ανάπλαση του προσώπου αντιμετωπίζουν τα σημάδια που εμφανίζονται ή δημιουργούνται στο δέρμα.

Dermoleds soft laser vacuum - Ανάπλαση προσώπου
Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει σιγά σιγά την ελαστικότητά του.
Φωτοδυναμική θεραπεία - Ανάπλαση προσώπου

Μια θεραπεία στην οποία χρησιμοποιούμε λάμπες LED (Δίοδοι εκπομπής φωτός), οι οποίες ενεργοποιούν φωτοευαίσθητες ουσίες (συστατικά τα οποία απλώνονται πάνω στην επιδερμίδα και κάτω από την λάμπα) και καταπολεμούν ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες και δυσχρωμίες (ανάλογα με το φάσμα φωτός που εκπέμπουν κόκκινο-κίτρινο-μπλε)*.

Κόκκινο φως: Αντιγηραντική & επουλωτική δράση
Ενισχύει την αγγειοδιαστολή και την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Η καλύτερη θρέψη των ιστών συνεπάγεται βαθιά ενυδάτωση, ανάνεωση των κυττάρων και αποκατάσταση του δέρματος από τα σημάδια της φωτογήρανσης. Το θεραπευτικό φως διεγείρει τους ινοβλάστες να συνθέσουν τέσσερις φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, προσφέροντας έτσι καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και επομένως πιο σφριγηλή όψη. Επιπλέον, μειώνει τις δυσχρωμίες και τις πανάδες.

Μπλε φως: Αντιβακτηριδιακή δράση
Καταπολεμάει το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής, προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα.

Κίτρινο φως: Αποτοξινωτική & εξισορροπιστική δράση
Δρα και στο λεμφικό σύστημα διεγείροντας την αποβολή των τοξινών. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα πιο ήρεμο, λείο, ελαστικό και νεανικό.

Φωτοανάπλαση IPL - Ανάπλαση προσώπου

Η νέα τεχνική ανάπλασης του δέρματος που με τη χρήση του παλμικού φωτός (Intense Pulsed Light).

Plasma shower - Ανάπλαση προσώπου

Μια καινούργια προσέγγιση στην μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και στην αναδόμηση του δέρματος!

H συσκευή PlaSon βασίζεται στο plasma ατμοσφαιρικής πίεσης και την τεχνολογία υπερήχων. To PlasmaPoration και το SonoPoration μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό. Η συσκευή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη διαδερμική μεταφορά συστατικών, στην ανάπλαση, τις ρυτίδες, την λεύκανση, στο πήλινγκ του δέρματος, στις φλεγμονές και την θεραπεία πληγών. Η διάνοιξη διόδων στο δέρμα με το PlasmaPoration και η προώθηση τους με το SonoPoration μας δίνει την πιο αποτελεσματική μη ενέσιμη μεσοθεραπεία απολύτως συγκρίσιμη με την ενέσιμη.

 

150 €